Výrobci
CLASSIC 65-90-120-170 ml
Prohlédnuté produkty
Velikost: 592x392 mm
Velikost: 592x392 mm
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Materiál | Papír |
Tvar | Obdélníkový |
Mikropapír je nový mikroperforovaný pečicí papír, vyvinutý z nápadu mistra cukráře Giuseppe Gagliardiho. Ideální pro pečení všeho kynutého, odpalovaného nebo křehkého těsta, jakož i sušenek, listového těsta nebo pusinek, přičemž zaručuje dokonalé upečení za kratší dobu než tradiční pečicí papír.
Špičková kvalita za kratší dobu. Díky mikroperforacím uniká vodní pára při pečení rychleji. To zajišťuje lepší průchod vzduchu, čímž se výrobky rychleji ochlazují než u klasického pečicího papíru. Tím se dosahuje úspory až 8-10% času a energie a to díky rovnoměrnému proudění vzduchu, rychlejšímu ochlazování a to při celkově lepšímu výsledku pečení.
Velikost:
rozm.[mm] |
592x392 |
Reference: 47680
Výrobce: DEMARLE
Silpat® je nepřilnavá cukrářská podložka zn. Demarle představena poprvé ve...
Reference: 47685
Výrobce: DEMARLE
Silpain® je nepřilnavá perforovaná podložka na pečení a mrazení zn. Demarle....
Reference: 47688-60
Výrobce: DEMARLE
Podložka Roul'pat® zn. Demarle je pokryta silikonem na obou stranách....
Reference: 47689-53/60
Výrobce: PADERNO
Silikonová podložka na pečení. Dostupné velikosti: GN 1/1 - 600x400.
Reference: 47691-53/64
Výrobce: PAVONI ITALIA
Silikonová podložka s mikroperforací. Dostupné velikosti: GN 1/1 - 600x400
Reference: 30TM3001R
Výrobce: MARTELLATO
Silikonová podložka na makronky ∅ 40 mm od Martellato. Velikost: 300x400 mm.
Reference: 30TM6001R
Výrobce: MARTELLATO
Silikonová podložka na makronky ∅ 40 mm od Martallato. Velikost: 600x400 mm.
Reference:
Výrobce: PADERNO
Dostupné velikosti: GN 1/1 - 600x400.